Service & Contact

We helpen je graag. Daarom vind je hier alvast een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je ons iets laten weten? Kijk dan onderaan bij de contactmogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Bestellen

Sinds 1 november 2023 is onze online supermarkt gesloten. Helaas is het niet meer mogelijk om boodschappen te bestellen.

Krijg je een foutmelding tijdens het inloggen? Maak dan een nieuw wachtwoord aan via Mijn Roompot en probeer het opnieuw. Of neem contact op. We helpen je graag.

Vervelend dat je bestelling niet compleet is. Loop even langs bij de supermarkt, zodat we dit voor je kunnen oplossen. Tip: Neem de bevestiging van je bestelling mee, dan kunnen we je sneller helpen. Dat mag ook op je telefoon, scheelt weer een printje.

Vervelend dat je de boodschappen niet hebt gekregen. Loop even langs bij de supermarkt, zodat we dit voor je kunnen oplossen. Tip: Neem de bevestiging van je bestelling mee, dan kunnen we je sneller helpen. Dat mag ook op je telefoon, scheelt weer een printje.

Vervelend dat er iets is misgegaan. Loop even langs bij de supermarkt, zodat we dit voor je kunnen oplossen. Tip: Neem de bevestiging van je bestelling mee, dan kunnen we je sneller helpen. Dat mag ook op je telefoon, scheelt weer een printje.

Nee, helaas is dit niet meer mogelijk. 

Als de boodschappen nog niet zijn betaald, word de bestelling geannuleerd. Heb je al wel betaald? Neem dan contact op met de Gastenservice zodat we de terugbetaling zo snel mogelijk voor je kunnen regelen.

Tip: als je het ordernummer van je bestelling en reserveringsnummer van je vakantie bij de hand houdt, kunnen we je nog sneller helpen!

Betalen

Sinds 1 november 2023 is onze online supermarkt gesloten. Is je bestelling nog niet betaald? Dan wordt deze helaas geannuleerd.

Bezorgen

Dat is op dit moment niet mogelijk. Wij maken het je graag gemakkelijk, daarom bezorgen we de boodschappen gratis aan huis.

Ja. Wanneer je voorafgaand aan je vakantie boodschappen hebt besteld, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling klaarstaat in het vakantieverblijf. De producten die gekoeld moeten worden, leggen we in de koelkast. Denk hierbij aan zuivel en vleeswaren.

Loop even langs bij de supermarkt, daar helpen we je graag verder.

 

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je nog geen antwoord kunnen vinden op je vraag of heb je een gouden tip voor ons? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via 088 - 044 49 99 (vanuit België via 02 669 81 97) of vul ons contactformulier in. We doen ons uiterste best om je binnen 2 dagen antwoord te geven.

 

  • Eenvoudig bestellen
  • Veilig online betalen
  • Gratis bezorging

Contactgegevens

Veilig betalen met

Log in met je Roompot-account

Wachtwoord vergeten? Je wordt doorgestuurd naar Mijn Roompot.